Fästelement

Fästelement

Marknadens bredaste sortiment av fästelement? Vårt sortiment av fästdetaljer växer ständigt och vi kan erbjuda långt mer än vad som visas nedan. De flesta artiklarna finns i flera olika material och ytbehandlingar. 
Mycket finns på lager för snabba leveranser.

Vi kan skaffa fram allt från minsta mutter till största skruv, från jordens alla hörn och det snabbt så tveka inte att fråga oss om det är någon form av fästdetalj du saknar som du inte ser här.

Här följer ett urval av våra produkter. 
Klicka på respektive produktkategori för att bläddra bland våra produkter. 
Vi har även en digital katalog/webbshop där du kan ladda ner 3D-filer och se pris och saldo om du är registrerad kund hos Tilka Tilka digital katalog

Sexkantskruv

Med in- eller utvändig sexkant. Kvalité 8.8, 10.9 eller 12.9. Olika ytbehandlingar som FZB, FZV, järn/zink eller Dacromat. Rostfritt i A2 eller A4.

Maskin- och plåtskruv

Med spår-, kryss eller torx-grepp. Olika ytbehandlingar som FZB eller järn/zink. Rostfritt i A2 eller A4.

Övrig skruv

Fästelement för både trä och metall. Olika ytbehandlingar som FZB, FZV eller järn/zink. Rostfritt i A2 eller A4.

Muttrar

Med eller utan låsning i olika material, klasser och ytbehandlingar. Finns även i färdigpackade sortiment med flera dimensioner i en sortimentslåda.

Plan- och låsbrickor

För skruvförband i olika material och med olika typer av ytbehandlingar. Färdigpackade sortimentsaskar med flera olika dimensioner. Stöd- och passbrickor, typ shims, i flera dimensioner och tjocklekar.

Fjädrande brickor

Kupade och vågade brickor av olika typer. Färdigpackade sortiment med flera dimensioner. Tallriksfjädrar i olika material och med olika ytbehandlingar. Spännbrickor till skruvförband.

Axellåsningar

För hål eller axel med eller utan spår. De finns i flera olika material och även i rostfritt. Färdigpackade sortiment med flera dimensioner i samma ask. Verktyg för att underlätta vid montage.

Pinnar och sprintar

Fjädrande och cylindriska pinnar i olika utföranden och material, även rostfritt. Färdigpackade sortiment med flera dimensioner i samma ask. Hårnålssprintar och ringsprintar av olika typer.

Klämmor och hållare

Fästdetaljer för verktyg och slangar. Färdigpackade sortiment med slangklammor. Verktyg för montage.

Blindnit

Blindnit från vår italienska leverantör Rivit. Blindnit finns i flera olika utförande och material. Standard, försänkta, trycktäta, stor gripvidd, stort huvud, lackerade i RAL-kulör är några exempel på utförande. Nitar finns i följande material: aluminium, stål, koppar, rostfritt och monel. Splintar finns i aluminium, stål, mässing, brons och rostfritt. Se mer här.

Blindnitmutter

Blindnitmuttrar från vår italienska leverantör Rivit. Blindnitmuttrar finns i flera utförande och material. Släta, räfflade, runda, sexkantiga, slutna, öppna, plan skalle eller försänkt. De finns i materialen aluminium, stål, rostfritt och mässing. 
Se mer här.

Monteringsverktyg

Vi har även monteringsverktyg från vår italienska leverantör Rivit. De är olika typer av manuella verktyg, tryckluftsdrivna eller batteridrivna. Vi kan också tillhandahålla reservdelar och tillbehör till verktygen.
Se mer om verktyg till blindnit.Se mer om verktyg till blindnitmutter.

Insatsgängor

Insatsgängor fritt löpande eller låsande i olika längder. Färdigpackade sortiment med verktyg och insatsgängor. Montageverktyg.

Sortiment med skruv, mutter och brickor dimension M5-M12 i olika längder.
Se mer här

Sortiment av fästdetaljer

Vi säljer flera produkter förpackade i sortimentsaskar med flera dimensioner i samma ask. 
Se mer här.